Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vi erbjuder nytänkande, roliga och hållbara persontransporter och vill skapa en bättre livsmiljö för alla människor -tillsammans med dig!

VÅRA TJÄNSTER

Vi har flera olika transporttjänster och hoppas att du ska hitta den tur som passar just dina önskemål och behov. När det är ledigt kan du hoppa in och åka spontant men säkrast är att boka i förväg. Hör gärna av dig vid frågor och önskemål!

HÅLLBAR RESA

Boka en taxi- resa vart du vill inom hela Umeå tätort. Vi har inga framkörningsavgifter utan tar endst betalt för sträckan. Vi hjälper dig att utmana dina vanor och minska fossila transporter i vardagen.

Exempel på resor:

  • Utopia- Flygplatsen (ca. 4 km) 160 kr
  • Renmarkstorget- NUS (ca. 2.5 km) 100 kr
  • Tegs C- Rådhustorget (ca. 1,5 km) 60 kr

 PRIS: 40 kr/km

BOKA TILL DIN TILLSTÄLLNING

Boka en Zbee med förare till din tillställning! Passar till konferensen, bröllopsdagen, filmprojektet, företagsbesöket, barnkalaset, festen eller vännen på besök. Nytänkande och hållbart! Kom också gärna med egna idéer och önskemål. Ring så går vi igenom just ditt upplägg! 

PRIS: 450:-/ tim

ÄLVTUR

Du och en vän får uppleva området runt älven på ett unikt och miljövänligt sätt under ca. 30 minuter. Start och stopp nedanför borgen vid Rådhusparken. Perfekt att bjuda mamma, affärspartnern eller kompisen på. Eller varför inte en romantisk åktur?  

   Pris: 200:-/tur

VECKANS ECO- PRATARE

Det här är turen för våra modigaste och mest nyfikna kunder! Du bokar själv och åker tillsammans med en för dig helt ny person (+föraren så klart). Syftet är att ni får möjlighet till ett givande samtal och vidgat perspektiv genom att prata om någon lite djupare fråga med er medresenär.

Det blir vad ni gör det till men kanske berör ni tankar kring någon viktig samhällsfråga, era drömmar och rädslor eller vad NI skulle vilja göra för att bidra till en bättre livsmiljö i Umeå och världen? Samtalstips finns i Zbeen. Turen kan bli allt från ett kort minnesvärt möte till början på en långvarig vänskap.

·    Endast 1 tur av detta slag finns tillgänglig per vecka så du kan få stå på väntelista och bli erbjuden en tid längre fram. Om du tackar nej 3 gånger tas du bort från listan.

·    Turen är ca. 30 min och går måndagar kl. 16.00.

·    Start och stopp nedanför borgen vid Rådhusparken.

·    Det är avgörande att du som deltar har respekt för och uppskattar människors mångfald och olika synsätt.

·    Turen har ett närmast symboliskt pris och därför vill vi i stället att ni skriver något om turen på någon social mediekanal och nämner UmeEcoRide.

PRIS: 25:-/tur

 

Köp ett unikt presentkort i graverat trä. Praktiskt att ha hemma som förköpt resa och garanterat en kreativ och uppskattad present!

Beställ direkt i kontaktformuläret och de kan överlämnas personligen eller skickas utan avgift.

Betala med swish eller kort.  Företag faktureras.

SERVICE TILL FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Vi hjälper er gärna att nå era miljömål och visa att ni menar allvar när det gäller hållbara lokala transporter. Inspirera både er själva och era besökare och samarbetsparters!  

EXTRA SERVICE INGÅR

SERVICE TILL ÄLDRE

Om du eller din anhörig är äldre och i behov av stöd kan föraren se till att du kommer in dit du ska, hjälper dig bära in matkassar och kontrollera att du inte glömt kvar något. Om ni vill kan betalningen göras i förväg.

ENSAMRESANDE FRÅN 10 ÅR

Underlätta livspusslet! Vi välkomnar unga att resa själva med oss från 10 års ålder. Om ni vill kan vi se till att resenären kommer in i bostad/ träningslokal eller möts upp av annan vuxen på plats. Om ni vill kan betalningen göras i förväg.

TILLGÄNGLIGHET

Det är en stor sorg för oss att fordonet inte är särskilt välfungerande för många av er som använder rullstol eller har nedsatt rörlighet. Vi känner stort engagemang för tillgänglighet och inkludering och hoppas kunna göra förbättringar på sikt.

ZBEE

Fordonet Zbee är en ny svensktillverkad moped klass 2 och kör därför på cykelbanor och mindre gator.

Den är enormt energisnål på grund av sin låga vikt och drivs av 100% förnybar el. Den går ca. 60 km på en laddning.

Ni får plats två passagerare. Hoppas ni ska trivas i den!

Visste du...

… att 4 km med en Zbee drar lika mycke energi som att koka upp vatten i en vattenkokare, stryka två  skjortor eller åka 800 m i en elbil

… att fordonet redan blivit populärt i Indien där det  kan göra stor miljönytta. Dessutom kan du åka taxi i Stockholm

… att Umeå har världens nordligaste Zbee

Samhällsengagemang som grund

KONTAKTA GÄRNA MIG VID FRÅGOR! 

Mail: kontakt@umeecoride.se    Telefon: 070- 912 10 06

     Hoppas vi hörs!

     Hanna Sinaie Johansson

Kontaktförfrågan

UmeEcoRide

Vi vill genom hållbara transporter bidra till förbättrat samhällsklimat och hållbar livsmiljö. Vi vill inspirera och tillsammans med DIG skapa en mer hållbar och enad värld.

© 2017 Ume Eco Ride.

Följ oss på sociala medier

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.