Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

TURER

ÄLVTUR

30 min

Du och en vän får uppleva området runt älven på ett unikt och miljövänligt sätt under ca. 30 min. Start och stopp nedanför borgen vid Rådhusparken. Perfekt att bjuda mamma, affärspartnern eller kompisen på. Eller varför inte en romantisk åktur?

Pris: 200 kr/tur 

 

SPECIALTUR “MIDNATTSSOL” 1 JUNI- 15 JULI

45 MIN

Upplev den ljusa sommarnatten på ett helt nytt sätt. Det här är en variant av älvturen som även inkluderar en naturnära paus med en tekopp och filt i knät. Upphämtning kl. 23.30 vid valfritt hotell eller annan plats i centrum.

Pris: 450 kr/tur

GUIDAD TUR

60 min

En helt unik guidning där ni får en lång tur i pod-taxin runt Umeå och samtidigt får höra intressanta berättelser från olika delar av stan! Perfekt när du har besök eller vill uppleva din egen stad på ett nytt sätt!

Turen innehåller 15 olika stopp och guidningar genom hörlurar. Ni upplever bland mycket annat centrum, universitetet, älven och Gammlia, och hör dessutom lite lokal musik! Nästan allt upplevs från stans cykelbanor! Start och stopp i korsningen  Rådhusesplanaden/Skolgatan (nära Vasaplan) 

Guidningen finns även på engelska  och tyska. 

Pris: 400 kr/tur (förbokas)

Presentkort på Älvtur och Guidad tur finns att köpa direkt från UmeEcoRide eller i butiken Eljest vid Vasaplan.

VECKANS EKO-PRATARE

Det här är turen för våra modigaste och mest nyfikna kunder! Du bokar själv och åker tillsammans med en för dig helt ny person (+föraren så klart). Tanken är att ni får möjlighet till ett givande samtal och vidgat perspektiv genom att prata om någon lite djupare fråga med er medresenär. 

Det blir vad ni gör det till men kanske berör ni tankar kring någon viktig samhällsfråga, era drömmar och rädslor eller vad NI skulle vilja göra för att bidra till en bättre livsmiljö i Umeå och världen? Samtalstips finns i poden. Turen kan bli allt från ett kort minnesvärt möte till början på en långvarig vänskap.

 

·   Endast 1 tur av detta slag finns tillgänglig per vecka så du kan få stå på väntelista och bli erbjuden en tid längre fram. Om du tackar nej 3 gånger tas du bort från listan.

·   Turen är ca. 30 min och går måndagar kl. 16.00.

·   Start och stopp nedanför borgen vid Rådhusparken.

·   Det är avgörande att du som deltar har respekt för och uppskattar människors mångfald och olika synsätt.

·   Turen har ett närmast symboliskt pris och därför vill vi i stället att ni skriver något om turen på någon social mediekanal och nämner UmeEcoRide.

Pris: 25 kr/tur

KONTAKTA GÄRNA MIG! 

Mail: kontakt@umeecoride.se                    Telefon: 070-912 10 06   

 

      Hoppas vi hörs!

     Hanna Sinaie Johansson

Kontaktförfrågan

UmeEcoRide

Vi vill genom hållbara transporter bidra till förbättrat samhällsklimat och hållbar livsmiljö. Vi vill inspirera och tillsammans med DIG skapa en mer hållbar och enad värld.

© 2017 Ume Eco Ride.

 

 

Följ oss på sociala medier  

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.