Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

VILL DU SYNAS PÅ VÅR POD?

Umeås kanske mest unika reklamplats!

 

Nu är det möjligt för företag, föreningar och varumärken att synas med reklam på poden. Endast de vars verksamhet på något sätt förknippas med socialt engagemang och/eller miljöfrågor kan komma ifråga. 

Den eldrivna poden rör sig inom hela Umeå tätort, främst på cykelbanor. Den står ofta uppställd på torg eller andra väl synliga platser i centrum, vid universitetet och vid olika knutpunkter. Dessutom rör den sig längs cykelstråken ut i bostadsområdena samt till flygplatsen. Poden drar genom sitt unika utseende konstant blickar och uppmärksamhet till sig och då den rör sig långsammare än bilar och närmare människor är det lätt att hinna se budskapen.  

REKLAMYTOR: Det finns två reklamytor, en på vardera sidan om kuben på taket, som kan lysa när det är mörkt. Reklamytorna kan nyttjas från april- december då det är flest körningar. Det är möjligt att hyra en eller två sidor samtidigt.

PRISER: 1 sida är 18 x 18 cm och priset per sida är 1. 000 kr/mån. Båda sidor kostar 1.500 kr/mån. Den som hyr ytan ordnar själv dekal eller skylt att klistra på kuben enligt era önskemål men vi hjälper er gärna.

Välkomna att höra av er

för vidare frågor eller bokning av reklamplats!
 

 

KONTAKTA GÄRNA MIG! 

Mail: kontakt@umeecoride.se    Telefon: 070- 912 10 06

     Hoppas vi hörs!

     Hanna Sinaie Johansson

Kontaktförfrågan

UmeEcoRide

Vi vill genom hållbara transporter bidra till förbättrat samhällsklimat och hållbar livsmiljö. Vi vill inspirera och tillsammans med DIG skapa en mer hållbar och enad värld.

© 2017 Ume Eco Ride.

 

 

Följ oss på sociala medier

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.