Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Företag och organisationer

Er fantasi sätter gränserna

Vi hjälper er gärna med podtaxi-tjänster som passar er verksamhet och som visar både internt och externt att ni ligger i framkant med modernt och klimatsmart resande.

Speciellt upp till 5 km är vi ett både snabbt och billigt alternativ, men vi kör över hela stan utan problem. Och om ni åker till flygplatsen har vi ett förmånligt flygtaxi-paket. Ni kan även inspirera era besökare och samarbetspartners genom att boka en minnesvärd hämtning. Så om ni vill göra ett smart val och dessutom stärka er miljöprofil tveka inte att höra av er! 

 

Det finns möjlighet att köpa reklamplats på vår pod, kanske en av stans mest unika och synliga platser.

Vi är också gärna med vid konferens, event eller projekt för att sprida inspiration och hållbarhets-glädje! Var beredd på att synas, det hör oftast till när man åker pod på cykelbanorna…

Dessutom kan vi hålla föredrag och workshops om entreprenörskap och social hållbarhet kopplat till de globala målen Agenda 2030.

 

 

Fantasin sätter gränserna! Så kontakta oss gärna med era idéer, och vi kommer också gärna med förslag. Vi har inga dyrare företagspriser eller annat orättvist, utan samma priser gäller för alla. Har ni särskilda önskemål återkommer vi gärna med offert och antar gärna nya typer av uppdrag och utmaningar!

 

Vi ser även fram emot att skapa långsiktiga samarbeten av olika slag, särskilt med er som delar vår värdegrund. Då blir vi tillsammans ännu starkare och kan skapa hållbar livsmiljö.

 

 

Några uppdrag och samarbeten

TEDxUmeå 2017

 

Utställare på event

Arena Social Innovation     2017-2018

 

Föreläsare på konferens och events

Elite Hotel Mimer 2018

 

Transport och samarbete

Green Umeå 2017

 

Föredragshållare

    Hjältarnas Hus     2017-2018

Samarbete

 

Global konferens om arktiska frågor 2017

Transport och upplevelse för deltagare

KONTAKTA GÄRNA MIG! 

Mail: kontakt@umeecoride.se                    Telefon: 070-912 10 06   

 

      Hoppas vi hörs!

     Hanna Sinaie Johansson

Kontaktförfrågan

UmeEcoRide

Vi vill genom hållbara transporter bidra till förbättrat samhällsklimat och hållbar livsmiljö. Vi vill inspirera och tillsammans med DIG skapa en mer hållbar och enad värld.

© 2017 Ume Eco Ride.

Följ oss på sociala medier

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.