Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Företag och organisationer

Din fantasi sätter gränserna

Service till er

Vi hjälper er gärna att ge kundbesöket, samarbetspartnern, medlemmen, kollegan eller chefen en ny upplevelse i hållbarhetens tecken. Det kan vara en enkel transport till hotellet, kundbesöket eller flygplatsen men kan även vara en rundtur vid älven eller till ett för er viktigt besöksmål. Om ni vill göra miljömässigt smarta val och dessutom stärka er profil både internt och externt tveka inte att höra av er.  

 

Vi kan även vara med vid ert event, möte eller projekt för att sprida inspiration och hållbarhets- glädje! Var beredd på att synas, det hör oftast till när man åker Zbee…

 

Fantasin sätter gränserna så kontakta oss gärna med era idéer så hjälper vi också gärna till med förslag. Vi har inga dyrare företagspriser eller annat onödigt, utan samma priser gäller för alla. Har ni särskilda önskemål återkommer vi gärna med offert och antar gärna nya typer av uppdrag och utmaningar!

 

Vi ser även fram emot att skapa samarbeten av olika slag, särskilt med er som delar vår värdegrund. Då blir vi tillsammans ännu starkare och kan skapa en förbättrad livsmiljö både socialt och miljömässigt. 

TEDxUmeå 2017

Utställare på event

Arena Social Innovation 2017

Föreläsare och deltagare på konferens

Global konferens om arktiska frågor 2017

Transport och upplevelse för deltagare

KONTAKTA GÄRNA MIG VID FRÅGOR! 

Mail: kontakt@umeecoride.se    Telefon: 070- 912 10 06

     Hoppas vi hörs! Hanna

Kontaktförfrågan

UmeEcoRide

Vi vill genom hållbara transporter bidra till en förbättrad livsmiljö både socialt och miljömässigt och sprida värderingar som tillsammans med dig kan skapa en mer hållbar och enad värld.
© 2017 Ume Eco Ride.

Kontakt

Mail: kontakt@umeecoride.se

Telefon: 070- 912 10 06

Följ oss på sociala medier
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.