Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Företag och organisationer

Din fantasi sätter gränserna

Service till er

Vi hjälper er gärna att utforma transporttjänster som passar er verksamhet och visar att ni ligger i framkant när det gäller omställning till fossilfria lokala transporter. Vi kör över hela stan och på kortare sträckor är vi snabbare än bilen dörr till dörr. Ni kan även inspirera era besökare och samarbetspartners genom att boka en minnesvärd körning till flyget, hotellet eller en tur längs älven. Om ni vill göra både miljömässigt och ekonomiskt smarta val och dessutom stärka er miljöprofil både internt och externt tveka inte att höra av er.  

 

Vi kan även vara med vid ert event, möte eller projekt för att sprida inspiration och hållbarhets- glädje! Var beredd på att synas, det hör oftast till när man åker Zbee… Dessutom kan vi hålla föredrag och workshops om entreprenörskap och social hållbarhet kopplat till de globala målen Agenda 2030. 

 

Fantasin sätter gränserna så kontakta oss gärna med era idéer, och vi kommer också gärna med förslag. Vi har inga dyrare företagspriser eller annat orättvist, utan samma priser gäller för alla. Har ni särskilda önskemål återkommer vi gärna med offert och antar gärna nya typer av uppdrag och utmaningar!

 

Vi ser även fram emot att skapa långsiktiga samarbeten av olika slag, särskilt med er som delar vår värdegrund. Då blir vi tillsammans ännu starkare och kan skapa en förbättrad livsmiljö både socialt och miljömässigt. För er likasinnade verksamheter finns även möjlighet att köpa reklamplats.

TEDxUmeå 2017

Utställare på event

Arena Social Innovation 2017

Föreläsare och deltagare på konferens

Global konferens om arktiska frågor 2017

Transport och upplevelse för deltagare

KONTAKTA GÄRNA MIG! 

Mail: kontakt@umeecoride.se      Telefon: 070-912 10 06    

      Hoppas vi hörs!

     Hanna Sinaie Johansson

Kontaktförfrågan

UmeEcoRide

Vi vill genom hållbara transporter bidra till förbättrat samhällsklimat och hållbar livsmiljö. Vi vill inspirera och tillsammans med DIG skapa en mer hållbar och enad värld.

© 2017 Ume Eco Ride.

Följ oss på sociala medier

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.