Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

 

CROWDFUNDING-KAMPANJ SOMMAREN 2018 (RESULTAT: 10.900:-)

 

För att kunna köpa in cykeln till SKOLSKJUTS MED LÅDCYKEL snarast möjligt körde vi en öppen crowdfunding för alla som ville bidra. STORT TACK TILL ALLA DELTAGARE!

Totalt behövs 30.000, så det finns fortfarande möjlighet att bidra. Dessutom fortsätter sökandet efter företag som vill sponsra med 5.000 för att ha sin logga på cykeln under 2 års tid. Garanterat uppseendeväckande! Tipsa gärna företag!

SKOLSKJUTS MED LÅDCYKEL! (Sveriges 1:a!)

 

Vi vill bidra till cykelglädje och bra vanor hos barn och underlätta vardagslogistiken för familjer. Undersökningar visar också att de barn (och vuxna!) som rör på sig och får frisk luft redan på morgonen koncentrerar sig bättre under skoldagen.

Tjänsten innebär skjutsning av barn 4-7 år till förskola/skola varje vardagsmorgon. En trygg färd med bälte och hjälm i en väderskyddad elektrisk lådcykel för 6 barn. Hjälp med kläder och anmälan i databas på plats och smidig månadsvis betalning.

 

Pris: 750 kr/månad  (500 kr för 2:a barnet samt ensamstående)

 

Vi testade tjänsten på Tomtebo i slutet av februari. En pappa sa så här:

“Vi fick mindre stressiga morgnar, sparade minst 15 minuter och vår son var ivrig att bli klar och komma iväg till cykeltaxin”.

Tjänsten startar när kundunderlag finns, så kika gärna på de tre alternativa rutterna nedan och hör av dig med frågor eller en kravlös intresseanmälan med adress, skola/avdelning och vilket alternativ som är intressant. Referens finns.

 

6 PLATSER. FÖRST TILL KVARN!

 

 

Alternativ 1

    Alternativ 2 (kan även starta från Tavleliden)

     Alternativ 3

Bilder från testveckan på Tomtebo i slutet av februari i -15 till -23 grader. Går det så här fint i februari, hur ska det då gå på barmark?!

 

 

Kul att Umeå Tidning också uppmärksammade testveckan!

 

 

KONTAKTA GÄRNA MIG! 

Mail: kontakt@umeecoride.se      Telefon: 070-912 10 06    

      Hoppas vi hörs!

     Hanna Sinaie Johansson

Kontaktförfrågan

UmeEcoRide

Vi vill genom hållbara transporter bidra till förbättrat samhällsklimat och hållbar livsmiljö. Vi vill inspirera och tillsammans med DIG skapa en mer hållbar och enad värld.

© 2017 Ume Eco Ride.

Följ oss på sociala medier

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.